Om oss

Familjen Eklund hälsar er välkomna till en naturnära o familjär turistanläggning med SKÖNA SÄNGAR. Ett bra ställe att utgå ifrån när man vill upptäcka Åland. LCHF godkänd restaurang som serverar mat lagad från grunden av ekologiska/närproducerade råvaror.

Söderhagen är ett lungt område där ni kan njuta av Ålands vackra väder, umgås med familjen och koppla av från vardagens måsten. Meta med barn / barnbarn eller sportfiske, låna en av våra roddbåtar ta en picnick korg med och njuta av sol och bad på någon av alla avskilda röda granitklippor som finns inom roddavstånd.

Stället är mycket uppskattat av cyklister och motorcyklister som kan ställa cykeln precis utanför rumsdörren.

Här finns både självhushålls kök och grillhus för matlagningen. I självhushålls köken finns kyl, frys, micro, elspis, en del porslin med mera. Här kan man koppla av tillsammans, se på tv,surfa, spela kort, umgås, diskutera fortsatt färdväg med mera.

I våran mysiga strandbastu med plats för upp till 10 personer kan ni ta en skön spakväll med levande ljus och blicka ut över sjön. Ta ett bad och koppla av efteråt med en kall dricka.

Fri tillgång till trådlöst internet vid restaurangen / receptionen och vid campingens servicehus.
På vårat hemGYM kan ni hålla kroppen i trim under semestern.


Söderhagen Photography
Söderhagen+358 18 38596s.eklund@aland.netFO nr. 1311487-5
Degersandsv. 127+358 457 0723697Iban FI73 5578 0420 1270 61
22270 Eckerö ÅlandSE Skog o BrännvedSwift Bic OKOYFIHH
Finland